Consortio Fashion Group förvärvar Bubbleroom

Consortio Fashion Group förvärvar Bubbleroom, en webbshop, community och köp- & säljmarknad riktad mot en yngre målgrupp. Bubbleroom bredriver renodlad e-handel och fokuserar på märkeskläder och adderar ytterligare en försäljningskanal och målgrupp till CFG, då det kompletterar de befintliga verksamheterna Halens och Cellbes.

Bubbleroom startade 2004 och för närvarande erbjuds över 150 varumärken i Bubblerooms sortiment, men utbudet kommer att utökas med såväl fler varumärken som produkter från systerbolaget Halens. Förutom e-handel erbjuder också Bubbleroom en köp- och säljfunktion likt Blocket. Dessutom är Bubbleroom bas för en rad modebloggare.

Bubblerooms logistik och annan operationell verksamhet kommer att integreras till CFGs huvudkontor i Borås för realisera betydande synergier. Varumärket kommer dock att drivas som en egen fristående kommersiell verksamhet och ledas av Svante Tegnér, VD och grundare för Bubbleroom.