CFG med på Veckans Affärers lista över Globala Entreprenörer

CFG har kommit med på affärstidningens Veckans Affärers lista över Globala Entreprenörer. På listan återfinns 50 bolag med potential att bli framgångsrika spelare på en global marknad. Bolagen har blivit utvalda för att de uppvisar en positiv omsättningsutveckling trots den skakiga globala ekonomin och med anledning av att de satsar på internationalisering med stor framgång.

[quote align=”center” color=”#999999″][CFG] Äger Sveriges andra största postoderbolag Halens som lite under radarn gått i HM:s fotspår och byggt upp en framgångsrik postorderverksamhet i 10 länder. Man är särskilt starka i Östeuropa efter köpet av Quelles konkursbo. I Sverige bubblar också bolagets lillasyster Bubbleroom.[/quote]

Se hela listan här: http://www.va.se/globalaentreprenorer. Observera att CFG felaktigt benämns som ägarbolaget Consortio Invest.