CFG byter till Pulsen Harmoney

CFG har valt Pulsens e-handelssystem Harmoney. Det nya systemet kommer att stödja vår omstrukturering från postorderföretag till modern e-handel, förbättra ledtiderna mot kund och öka kundservicen för samtliga koncernens varumärken.

[quote align=”center” color=”#999999″]Denna affär är den största unika e-handelsaffären i Sverige under 2000-talet och bidrar starkt till att behålla arbetstillfällen i Borås, både för Haléns och för Pulsen. Det är en viktig affär, dels för att utöka kundbasen, dels för att få erfarenhet av hur andra jobbar. Men det allra viktigaste är att tillföra ett värde till CFG, så att vi kan hjälpa dem att växa, säger Jan Pettersson.[/quote]

Pulsen kommer även att implementera Harmoney, som kommer att gå igång i faser. Först ut av varumärkena är Bubbleroom. Totalt förväntas implementation och konsolidering ta ett och ett halvt år. Affärssystemet Pulsen Harmoney är särskilt utvecklat för företag inom e- och distanshandel, som bedriver försäljning genom flera olika kanaler och är verksamma på olika geografiska marknader. Systemet är modulbyggt och kan därför anpassas efter CFGs tillväxt och expansionstakt.

[quote align=”center” color=”#999999″]Vi valde Pulsen Harmoney för att det är ett bevisat försäljningsinriktat affärssystem för både postorder och e-handel. Det är givetvis också bekvämt att ha en partner som är geografiskt nära, då vi båda har vår bas i Borås, säger Freddy Sobin, vd och koncernchef för CFG om valet av nytt system.[/quote]

Harmoney kommer att ersätta de tre olika affärssystemen som gruppen har idag, vilket ger bättre synergier och samordning samt en skalbarhet som öppnar för fortsatt expansion och tillväxt för koncernen.