Fri frakt inom 2 timmar

Bubbleroom blir skandinaviens snabbaste e-handel med fri frakt inom 2 timmar!

Bubbleroom, en av Skandinaviens främsta aktörer inom mode på nätet, lanserar i slutet av januari 2013 expressleverans. Genom lanseringen av Dress-express blir Bubbleroom en av Europas första aktörer att erbjuda kunder leverans inom två timmar. Tjänsten levereras i samarbete med Ryska Posten och lanseras i samband med modeveckan för att sätta Bubbleroom på kartan som ”No 1 in online fashion”.

[quote align=”center” color=”#999999″]

– E-handel växer mer och mer för varje år och vi ser nu även beställningar från mobil och surfplattor öka i en explosionsartad takt. För att ytterligare utmana fysisk retail så lanserar vi nu två timmars leverans. Vi börjar i Stockholm för att sedan i steg två lansera detta i ytterligare städer. Tjänsten kommer till en början att vara kostnadsfri. Under 2013 lanserar vi många fler nyheter för att ytterligare öka tillgängligheten för våra kunder. Min  personliga tro är att E-handel kommer bli större än fysisk handel inom tio år. Och nyheter som denna i kombination med E-handelns överlägsna sortiment kommer påskynda processen!

[/quote]

Bubbleroom lanserades 2005. Idag arbetar ett sextiotal personer för bolaget och varje dag skickar man ut tusentals produkter ur sortimentet som består av 17 000 olika produkter från över 500 varumärken. Dessutom äger, designar och producerar Bubbleroom flera egna modemärken.