Happy Holly välkomnas som ny familjemedlem

Genom det nya varumärket Happy Holly kommer Halens få möjlighet till helt nya försäljningskanaler.

Efter många års erfarenhet av kollektionsproduktioner närmare bestämt efter 64 år tar Halens ytterligare ett steg i utvecklingen. ”Det är en fantastiskt rolig satsning som vi tror starkt på” säger sortimentschefen Mia Jussila Johansson med ett leende. Vidare berättar hon att de lägger stor kärlek till varje plagg för att passformen ska bli den bästa. Men de vill även inspirera och framhäva det vackra hos alla kvinnor oavsett kroppsform, storlek och ålder. Varumärkets tre kärnvärden är fun, flirty & feminine. De tre f:en ska få konsumenterna att känna sig extra kvinnliga och få dem att le lite extra i den stressiga vardagen. Något som också kommer vara kännetecknande för just Happy Holly är alla färger och mönster som mixas.

[youtube height=”360″ width=”640″]http://www.youtube.com/watch?v=slCXDRgjzKk[/youtube]