Freddy Sobin vald till styrelseordförande för Svensk Distanshandel

Svensk Distanshandels årsstämma har valt en ny styrelse. Den nya styrelsen representerar en stor del av den svenska e-handeln, såväl rena e-handlare som multikanalbolag.

Till ny styrelseordförande valdes Freddy Sobin, vd och koncernchef för Consortio Fashion Group. Freddy Sobin har ett långt förflutet inom e-handeln och var bland annat med och startade tretti.se.

[quote align=”center” color=”#999999″]Jag ser med tillförsikt fram emot att få företräda mina kollegor i branschen. En av våra viktigaste uppgifter för organisationen just nu är att öka kännedomen om Svensk Distanshandel och det arbete som utförs. Det finns också många strukturella frågor som vi måste sätta ytterligare större fokus på, inte minst logistik- och betalningsfrågorna, för att fortsätta föra branschen framåt, säger Freddy Sobin i ett pressmeddelande[/quote]

I styrelsen ingår bland andra Catrin Folkesson från, Clas Ohlson, Joachim Höök, från Hööks Hästsport, Joakim Naumburg, Stayhard och Fredrik Persson, Stadium.

[quote align=”center” color=”#999999″]Det ska bli både intressant och kul att få arbeta tillsammans med nyvalda styrelsen. Jag är övertygad om att de kommer att bidra till att ta Svensk Distanshandel in i en ny epok. Precis som vi vill göra med den svenska handeln, säger Svensk Distanshandels, vd Jonas Ogvall.[/quote]