Halens lanserar ny mobilsajt

Halens, utnämnd till Sveriges bästa sajt 2010 och 2011, lanserade för två veckor sedan sin mobilsajt som ytterligare ett steg i företagets strategi att leverera en så relevant, personaliserad och optimal köpupplevelse för varje kund som möjligt.

Mobilsajten har utvecklats internt, som en integrerad del av den egenutvecklade e-handelsplattformen, och rullades först ut till de två nordiska marknaderna, Sverige och Finland. Bara under det senaste året har antalet besökare som kommer via en mobiltelefon ökat med ca 60% till Halens svenska e-handelsbutik.

[quote align=”center” color=”#999999″]Det är viktigt för oss att vi kan ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt vid alla kontakter med oss, och nu kan vi göra detta även för de som väljer att besöka våra sajter via en mobiltelefon säger Joakim Dymling, Online Sales Manager på Consortio Fashion Group AB där Halens ingår.[/quote]

Målsättningen i projektet att ta fram en mobilsajt för Halens har hela tiden varit att leverera en köpupplevelse som är minst lika bra som Halens vanliga sajt. Som alltid när Halens utvecklar sin e-handelsbutik så är kunden i fokus och mobilsajten är byggd med samma krav på detaljer och samma känsla för kundens hela köpupplevelse som tidigare har gett Halens flertalet utmärkelser.

[quote align=”center” color=”#999999″]Vi har redan sett en stor positiv effekt på försäljningen via mobiltelefoner på de marknader där vi nu har lanserat mobilsajten. Framåt fokuserar vi närmast på att få ut mobilsajten på Halens övriga marknader i Baltikum och Östeuropa. Därefter har vi ytterligare två varumärken inom Consortio Fashion Group, Cellbes och Bubbleroom (som dock haft en iPhone app sedan 2009), som idag inte har någon mobilsajt men där våra mobila besökare självklart ska mötas av samma optimerade köpupplevelse, tillägger Freddy Sobin, VD och Koncernchef Consortio Fashion Group AB.[/quote]

Halens nya mobilsajt nås via adressen www.halens.se om man använder en iPhone eller Android-telefon.