Nya märket Make Way gör succé på Bubbleroom!

19:e augusti i år lanserade Bubbleroom sitt första egna varumärke “Make Way” på Bubbleroom.se och märket har på rekordtid tagit sig upp som det näst mest sålda varumärket på Bubbleroom. Den nya kollektionen från Make Way består av både festklänningar, jackor, skor och smycken.

Bakom märket står den framgångsrika designern Sanna Tranlöv som rekryterades från Nelly.com.

[quote align=”center” color=”#999999″]Ett 30 tal modejournalister och bloggare har varit tidiga fans av märket och det har redan genererats mängder av press och blogginlägg kring produkterna.
– Svante Tegner, VD på Bubbleroom[/quote]

Ett ex. har varit Aliona Boot som programledaren och bloggaren Carolina Gynning köpt och bloggat om och som i sin tur har lett  till att Bubbleroom sålde slut på 300 par Boots inom 3 dagar från lansering. Bubbleroom är mycket stolta och glada över framgången och ser med spänning fram emot de ytterligare 2 kollektionerna med vinterkläder som släpps i år.