Bubbleroom öppnar 11-veckors pop-up i Malmö!

Bubbleroom samarbetar med det snabbt växande Pop Up Force och blir nu nästa butikskoncept i Pop Up Place – Kv. Caroli. Butiken invigdes den 13/11 för särskilt inbjudna och under kvällen närvarade en av Sveriges största modebloggare, Lisa Olsson, som kom med tips och styling. Bubbleroom Pop-up Store kommer vara öppen varje dag från den 14 november till slutet av januari 2014.

Pop Up Force arrangerar tillfälliga försäljnings- och marknadsföringsevent i deras butikslokaler som de kallar Pop Up Place. Sedan starten i augusti i år har de två butiker i Malmö, en i Mobilia och den i Kv.Caroli som Bubbleroom Pop-up Store öppnar i. Sebastian Kjersén, grundaren av Pop Up Force, talar stort om potentialen och hur branschen utvecklas, så vi kommer nog att få se fler Pop Up Place’s runt om i landet snart. När Pop Up Place – Kv.Caroli öppnade på torsdagen 13/11, efter konceptbytet från MODS Shop, kunde man se ett exklusivt utvalt sortiment med kläder, skor och accessoarer från Bubbleroom. Besökaren får nu en unik möjlighet att prova och shoppa produkter som annars endast finns tillgängliga online.

Modebloggare på plats – Lisa Olsson är en känd modebloggare med bas i Malmö och har bloggat professionellt i flera år. Numera hittas hennes blogg på imnext.se men de flesta känner nog igen henne från lisaplace.se. Lisa är en stor stilikon för många tjejer i Sverige och utöver hennes professionella bilder på bloggen, modellar hon gärna och syns på modeveckornas många visningar. Under invigningen av Bubbleroom Pop-up Store fanns hon på plats för att ge tips och råd men även för att styla fram outfits som karaktäriserar hennes egen stil. En lycklig person blev vinnare till outfiten som meddelades på PopUpForce´s Instagram och Facebook efter invigningen hade ägt rum.