Halens och UNICEF startar insamling för offren i Filippinerna

Halens fortsätter sitt välgörenhetsarbete och har tillsammans med UNICEF startat en insamling för offren i Filippinerna. Tillsammans med våra kunder kommer vi aktivt gå ut i våra egna kanaler för att hjälpa de drabbade.

[quote align=”center” color=”#999999″]Att ge tillbaka och hjälpa behövande är viktigt för Halens, så att starta en insamling för tyfonens offer i Filippinerna var en självklarhet för oss, säger Noelia Guinón marknadschef på Halens.[/quote]

Insamlingen sköts helt via UNICEF på dess hemsida, där varje donation omvandlas i förnödenheter såsom vätskeersättning och vaccin.

Hjälp oss hjälpa, SMS:a KÄMPA 2350 till 72900 för ditt bidrag. Du kan också hjälpa till direkt via UNICEF´s hemsida http://unicef.se/egna-insamlingar/halens-insamling-till-katastrofen-i-filippinerna.