Bubbleroom storsatsar på egen kedja

I mars öppnar Bubbleroom sin första fysiska butik i SKHLM i Skärholmen, Stockholm.

[quote align=”center” color=”#999999″]Ser vi att konceptet fungerar kommer vi att sikta på en större expansion. Vi har som mål att på lång sikt bygga upp en växande butikskedja med ännu fler butiker, säger vice vd Christian Resell.[/quote]

Bubbleroom visar sedan i somras upp svarta siffror efter några tuffa år och Bubbleroom väljer att istället för att just nu expandera på nya marknader utanför Europa, gräva djupare där man står och öppna upp fler kanaler på ett redan fungerande koncept.

[quote align=”center” color=”#999999″]Vi vill bli den största modeaktören i Norden bland unga tjejer. Det bästa sättet att göra det är med ett multi channel concept. Den första butiken i Skärholmen blir en flagshipstore som ska visa det koncept som vi vill förmedla med våra fysiska butiker,  säger vd Svante Tegnér.[/quote]

Butikerna ska vara en upplevelse för kunderna och många av de parametrar som Bubbleroom jobbar med online ska lyftas in fysiskt.