Halens utnämnd till en av Sveriges bästa e-handelssajter – igen!

Halens var återigen med och krigade om titeln för årets bästa e-handelssajt 2013. Tävlingen anordnades av IDG.se (Internetworld) och vinnaren av Sveriges bästa e-handelssajt avslöjades tillsammans med juryns motiveringar på prisutdelningen som ägde rum den 23 januari 2014. Vi kunde stolt se Halens i täten bland de sajter som hade chans att ta hem de eftertraktade utmärkelserna i årets upplaga av Internetworld Topp100 – Sveriges bästa sajter.

Så här löd Halens motivering från Juryn: [quote align=”center” color=”#999999″]Halens är en av de mest optimerade e-handelsmaskinerna i landet. Produktsidorna är inspirerande, sociala och säljande på ett riktigt bra sätt. Och utcheckning på såväl mobil som på webben är bra och effektiv.[/quote]

Med ett starkt och erfaret utvecklingsteam och en helt egenutvecklad sajt kan vi ta åt oss av juryns motivering och kvittot på att halens.se levererar en inspirerade, effektiv och optimal upplevelse!