Ny styrelsemedlem

Consortio Fashion Groups styrelse stärks med ytterligare en medlem från och med och årets stämma. Christel Kinning, som har en stor erfarenhet inom mode och retail, kommer att väljas in i styrelsen. Tidigare har Christel bland annat suttit som VD för Polarn O. Pyret och varit VD/Koncernchef för RNB, hon har dessutom utöver detta en gedigen styrelseerfarenhet från andra handelsbolag så som bland andra MIO, MQ, VRG och Brandos.

Jag har följt bolaget på olika sätt under en längre tid och ser verkligen fram emot att nu få bidra i styrelsen. Det är inspirerande att få vara delaktig i ett modernt företag som hela tiden ser möjligheter i ett förändrat detaljhandelslandskap och som har en sin styrka i den växande e-handeln.
– Christel Kinnings ord om att bli invald i styrelsen.

Vi tycker att det är riktigt kul att få in Christel i styrelsen och kommer fortsätta att leta efter relevant kompetens för att stärka Consortio Fashion Group framåt!