Consortio Fashion Group – Karriärföretag 2014!

Consortio Fashion Group har blivit utsett till Karriärföretag 2014. Detta är en utmärkelse som delas ut årligen av Jobtip som driver Din Karriär på di.se, med syftet att framhäva de mest spännande arbetsgivarna att göra karriär hos i Sverige. Efter en utförlig granskning av 300 bolag har vi blivit utvalda till ett av de hundra företag som är ett karriärföretag år 2014 med motiveringen:

[quote align=”center” color=”#999999″]Efter utförlig granskning utser Jobtip, som driver Din karriär, årligen Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Efter att ha nominerat och undersökt 300 bolag kan vi stolt presentera de företag som genom intresse i sitt employer brand, genuina engagemang i sina medarbetare och unika karriärmöjligheter är landets 100 bästa arbetsgivare för Young Professionals.[/quote]

CFG gick stolt ut med informationen internt på bolagets Kick Off som ägde rum i Borås den 5:e Mars 2014.

[quote align=”center” color=”#999999″]Detta tycker vi är riktigt roligt och vi är givetvis stolta över denna utmärkelse, säger Per Carlsson HR Director på CFG[/quote]

Läs mer om karriärföretag här.