CFG – inRiver Customer Of The Year 2013!

Consortio Fashion Group har som första företag blivit utsett till Customer Of The Year 2013 av inRiver. CFG och ungefär 150 andra företag runtom i världen använder inRivers PIM-system (Product Information Management). Detta är ett system för att hantera produktinformation, bilder och texter på alla språk samt publicering av detta i alla tillgängliga kanaler såsom e-handelssajter och tryckta kataloger.

CFG var nominerat tillsammans med MIO och Stadium. Utnämnandet skedde i Malmö 3 april 2014 och motiveringen från inRivers VD Niclas Mollin löd:

[quote align=”center” color=”#999999″]Consortio Fashion Group has during 2013 embraced inRiver PIM and has from a technology or process perspective contributed with information and advice on how we at inRiver can enhance our software. The company has also been instrumental in helping their own organization adopt the use of inRiver, taking pride in knowing how things work and sharing this, both with colleagues and other customers.[/quote]

http://www.inriver.com