Bubbleroom lanserar ny kollektion

Bubbleroom har tillsammans med Boråstjejen och modebloggerskan Caroline Roxy tagit fram en helt ny kollektion – RX. Det är en minikollektion som består av tjugo trendiga plagg inför kommande höstsäsong. När kollektionen lanserades hamnade den snabbt på topplistan över Bubblerooms mest sålda plagg. Designern Caroline Roxy har över 300 000 följare på Instagram och är en flitigt omnämnd modebloggerska i medier samt inom mode. Många bilder har delats och gillats av följare och användare inom sociala medier och därigenom fått betydande spridning.

Vi på Bubbleroom är mycket nöjda med samarbetet och tycker det har varit spännande och kul att göra vårt första designsamarbete sedan Classified som vi gjorde med Isabella “Blondinbella” Löwengrip för snart 3 år sedan.
– Svante Tegnér, VD Bubbleroom