Bubbleroom utvecklas med Pop Up-butiker och turné!

I helgen öppnar Bubbleroom sin sjätte Pop Up-butik, denna gång bygger Bubbleroom tillsammans med Pop Up Force en helt portabel butik som placeras mitt i Ljustorget inne i Västermalmsgallerian i Stockholm. Butiken kommer att vara den första som bär namnet Make Way & Friends och kommer sälja Make Way, Chiara Forthi, Happy Holly, Truly Mine och Sisters Point.

Butiken planeras att vara öppen en kortare period under ett par månader. Detta koncept finns även i andra svenska städer, exempelvis i Malmö.

Dessutom kan vi meddela att det nyligen även var start för: The Bubbleroom Event!

Detta är Bubblerooms turnerande PR-event där vi besöker våra kunder i svenska städer. Igår besöktes Kalmar som första stad, ytterligare 15 städer kommer att få besök av Bubblerooms turnerande PR-event under året. På Harrys i Kalmar byggde man upp en modevägg med skärmar, över 100 olika plagg från Bubblerooms egna märken och generösa erbjudanden från exklusiva samarbetspartners. Eventet var en stor succé och vi ser med spänning framemot att se detta utvecklas under året.