D24 expanderar och öppnar i två nya marknader

Discount 24 expanderar vidare i Östeuropa och finns nu tillgängliga i både Lettland och Estland.

Estonia and Latvia are a much anticipated addition to Discount24 market portfolio. E-commerce business in both of these markets is growing rapidly and we are excited to be part of that. Discount24 has great deals every day and we are thrilled to have our offer now available also for Estonian and Latvian customers.
– Raul Sooäär , D24

Discount24 är Consortio Fashion Groups egen outletsite som idag säljer kläder från både Halens och Cellbes och inom kort även från Bubbleroom. Siten lanserades i mars 2012 i Slovakien och har sedan dess fortsatt sin framfart in på andra marknader. Genom att öppna den senaste i Lettland befinner sig nu Discount24 på sex marknader i Östeuropa: Tjeckien (www.slevy24.cz), Polen (www.obnizka24.pl), Slovakien (www.vypredaj24.sk), Slovenien (www.supernakup24.si) , Estland (www.discount24.ee) och Lettland (www.discount24.lv).