Bubbleroom öppnar ännu en butik!

På lördag öppnar Bubbleroom sin andra fysiska butik på Stureplan i Stockholm. På Grev Turegatan öppnar butiken till helgen och kommer att bli betydligt mindre än den första butiken i Skärholmen. Då butiksytan är mindre kommer den inte att innehålla lika många produkter, däremot satsar man på ett nytt koncept med beställningsstationer där kunderna får tillgång till det fullständiga sortimentet via webbshoppen. Detta kan sedan hämtas direkt i butik, eller skickas till kundens hemadress.

Konceptet kallas Click- och Collect och är än så länge endast tillgänglig i den nyöppnade butiken på Grev Turegatan.

“Det här ger oss möjlighet att testa ett helt nytt koncept.”
Svante Tegnér, VD, Bubbleroom i en intervju med Market.se

Bubbleroom planerar även att i framtiden fortsätta öppnandet av butiker i Stockholmsområdet och vi ser fram emot oss en riktigt fin premiär den 6:e december!