Business to Business på Consortio Fashion Group!

Med start 2015 blir Consortio Fashion Group ett kraftfullt alternativ till både befintliga och nya samarbetspartners inom såväl retail som online, och i både Sverige som internationellt, då vi utökar vår wholesale satsning. Inbjudningar har redan skickats ut till potentiella kunder och återförsäljare. Det första stora event vi besöker är på mässan i Nacka strand den 2-6 februari där vi presenterar våra varumärkens olika kollektioner.

Ni finner mer om våra egna varumärken under respektive bolagssida: HalensCellbesBubbleroom

“Våra egenproducerade varumärken kommer att erbjudas till svenska handlare, som därmed erbjuds möjligheten till korta och snabba leveranser med fria storlekssorteringar.”
– Bo Jonsson, teamleader, B2B

Våra egendesignade produkter och varumärken ger många konkurrenskraftiga fördelar. Vi har eget lager i Sverige, expressleveranser i säsong, goda marginaler och fria storlekssorteringar på alla kompletterande ordrar. Detta innebär större frihet för våra kunder och en oslagbar flexibilitet.

B2B Team - 3

För kontakt, vänligen kontakta vårt huvudkontor i Borås: 033-173000.