Bubbleroom nominerad till Årets totala köpupplevelse på Retail Awards 2015!

Som en av tre finalister är Bubbleroom nominerad i kategorin ”Årets totala köpupplevelse” på Retail Awards, som anordnas för nionde året i rad av Dagens Handel och Svensk handel. Syftet är att uppmärksamma företag och personer med ett nytänkande och stor drivkraft inom sin kategori. Att finna de som ger inspiration och motivation till en fortsatt utveckling av en framtidsbransch!

Så här skriver Retail Awards själva på sin hemsida om utmärkelsen till kategorin ”Årets totala köpupplevelse”:

Vinnaren av Årets totala köpupplevelse ska vara en butik eller butikskedja som på ett framgångsrikt sätt ger kunden en upplevelse i världsklass, där koncept, personal och sortiment/erbjudande tillsammans bidrar till en total kundupplevelse, som i sin tur leder till ökad varumärkeslojalitet och försäljning.

Vinnaren ska kunna uppvisa ett genomtänkt butikskoncept såväl i butik som digitalt, arbeta metodiskt med kompetens och kvalitetssäkring av personal samt hur företagets värderingar och erbjudande översatts konceptuellt samt i personalens agerande i kundmötet.

Vi är väldigt glada och stolta över att vara nominerade i ett av branschens finaste priser. Vår resa från renodlad onlinebutik till ett av Sveriges främsta omnichannelföretag har lyckats tack vare ett tydligt mål, bra tekniska förutsättningar och dedikerad personal. Nu håller vi tummarna att denna nomineringen leder oss hela vägen till första priset! – Svante Tegnér, grundare och VD för Bubbleroom.

Den 11:e maj utses vinnarna och det är med stor spänning vi håller tummarna för att just Bubbleroom tar hem vinsten!