Halens har varit med på Internetworlds Topp100-lista sedan 2008!

Som stolt e-handelsbutik är Halens återigen med på Internetworlds Topp100-lista, som är Sveriges äldsta och mest prestigefyllda lista över landets 100 bästa sajter.

Så här skriver Internetworld själva om de kriterier som eftersöks hos de utvalda sajterna:

En utmaning idag – och något som de bästa sajterna lyckas väl med – är att ligga i fas med sina besökares behov och vanor. Såväl sajtägarnas statistik som bredare undersökningar visar att vi i allt större utsträckning surfar med mobilen. Och den utvecklingen går fortare än många trott. På flera stora sajter har mobilbesöken gått om antalet besök från datorer. Detta gör att juryn i år fokuserat mycket på mobilupplevelsen och det sammantagna intrycket av hur sajterna funkar på olika enheter och skärmstorlekar. En väl fungerande mobilupplevelse är förstås ett grundkrav idag. Sedan är det förstås olika för olika typer av sajter hur denna upplevelse bäst ser ut.

På årets lista finns hundratals exempel på detaljer, tänk och koncept som kan inspirera alla som jobbar med digital kommunikation och digitala affärer idag. Alla är de vinnare och goda exempel på bra digitala upplevelser inom sina nischer. Grattis!

Halens har inte bara varit med på listan, utan även vunnit priset “Bästa e-handelssajt” och “Sveriges bästa sajt”, både 2010 och 2011, något som bidrar till att fortsätta vilja utvecklas och bli ännu bättre!