Cellbes omnämnt på Facebooks bolagsstämma!

Den 22 april i år presenterade Facebook sin kvartalsrapport för Q1. Presentationen hölls av flertalet framstående profiler inom Facebook, bland annat grundaren Mark Zuckerberg och företagets COO, Sheryl Sandberg. I genomgången beskrevs bland annat flertalet olika funktioner och verktyg inom deras community som finns tillgängliga för företag , funktioner som just Cellbes har nyttjat på ett framgångsrikt och exemplariskt sätt:

“We also launched Conversion Lift, a tool that scientifically measures how much additional business was driven from Facebook ads. This is important because it shows that ads on mobile can drive sales in retail stores and via other channels. For example, Cellbes is a women’s fashion retailer in Europe. Using Conversion Lift, they proved that ads on Facebook mobile drove sales on desktop and via phone calls to sales reps at their call centers. “

Det är med stor glädje som Cellbes konstaterar omnämnandet inför en sådan stor publik och av Facebooks COO Sheryl Sandberg, som ger mer drivkraft till att utveckla våra onlinekoncept ytterligare!

Tag del av framförandet via denna länk, eller läs innantill ur manus.