Cellbes når över 100k följare på Facebook!

Närvaro i sociala medier är idag en självklarhet för de flesta företag och just Facebook är central kanal, vilken utgör en viktig del av våra olika bolags marknadsföring och kundkommunikation. I veckan nåddes en magisk gräns för Cellbes, som då fick över 100.000 följare på Facebook. Målet har nåtts genom aktiv och regelbunden kommunikation direkt med våra kunder, inte bara med fokus på vårt mode och erbjudande, utan även genom att ge svar på frågor och öka förtroendet för en närvarande och vaken kundservice.

Tidigare i år på nämnde Sheryl Sandberg, COO på Facebook, även just Cellbes under ett earnings call och lyfte fram företaget för att man framgångsrikt genomfört en väldigt lyckad strategi med goda resultat tillsammans med Facebook. Cellbes firar nu 100.000 följare med en stor tävling på Facebook, där följare kan vinna produkter från säsongens nya kollektioner.