CFG fortsätter etablera och expandera B2B!

I februari 2015 startade CFG sin B2B-verksamhet och påbörjade resan mot en bredare etablering av våra egenproducerade varumärken. Som nästa steg ställde CFGs B2B team ut på CIFF, Copenhagen International Fashion Fair, under andra veckan i augusti för att ytterligare stärka CFGs varumärken såväl nationellt som internationellt. Flera kundmöten bokades och nya affärsrelationer skapades. Resan fortsatte sedan mot Stockholm Fashion Week veckan därpå, där ett showroom byggts upp för att visa det allra bästa ur våra kollektioner. Responsen har varit över förväntan och mycket positiv, med fortsatt höga förväntningar på de kommande dagarna som återstår.

”Vår närvaro på CIFF blev en stor framgång med flertalet nyetableringar internationellt, vilket ytterligare påvisar vår gångbarhet kollektionsmässigt. Modeveckan i Stockholm följde även den med många kundbokningar, och efter två intensiva veckor ser vårt B2B-team fram emot en fortsatt positiv utveckling tillsammans!” – Bo Jonsson, Projektledare, B2B