Halens, Cellbes och Bubbleroom först i Sverige med MasterPass!

Den 1 december lanserades MasterPass som ett officiellt betalalternativ på den svenska marknaden. Consortio Fashion Groups siter var bland de absolut första att erbjuda tjänsten redan från start och redan sedan mitten av november har alternativet varit tillgängligt för Halens, Cellbes och Bubblerooms kunder i Sverige.

MasterPass möjliggör för kunden att handla ännu enklare och säkrare på nätet. Banken tillhandahåller all information för kunden så att betalningsuppgifter fylls i automatiskt vid kortköp. Tjänsten fungerar till många typer av kort, och kunden verifierar sig med hjälp av MobiltBankID. MasterPass förenklar köpprocessen väsentligen och stärker än mer användarupplevelsen för kunder som handlar via mobilen.

Läs det officiella pressmeddelandet från MasterPass via länken.