Halens presenterar stolt en ny webbsajt!

Innan påskhelgen lanserade Halens en ny, uppdaterad version av sin hemsida. Uppdateringen gäller för samtliga marknader och gäller både för desktop- samt mobilversionen av sajten. Satsningen har skett med fokus på design samt användarupplevelsen för kunden genom flera olika kanaler och verktyg. Förändringarna är de största på flera år, och mottagandet har hittills varit positivt.

“Med vår nya sajt är vi väldigt glada att kunna välkomna både nya och gamla kunder till en ännu bättre shoppingupplevelse. Sajten är uppdaterad med många features som på ett nytt sätt kommer kunna visa upp vårt breda sortiment av mode, skönhetsprodukter och heminredning.” – Joel Winckler, Marknadschef, Halens

Uppdateringen i sin helhet finns på www.halens.se och fortsatt utvecklingsarbete av hemsidan väntas framöver.