Cellbes rekryterar ny VD för att lyfta företaget till nästa nivå!

Den 15 augusti tillträder Charlotte Nordén som ny VD för Cellbes på dess huvudkontor i Borås. Charlotte kommer närmast från att ha varit VD för butikskedjan Joy, och har tidigare även varit VD för Desam Fashion Group respektive varuhuschef för Nordiska Kompaniet i Göteborg samt har en rad år inom ICA gruppen med sig.

“Cellbes har idag en nischad och stark position i marknaden och vi ser att det finns betydande potential att fortsätta utveckla Cellbes och skapa betydande tillväxt framåt. Charlotte har med sin betydande erfarenhet precis rätt profil för att lyckas med uppdraget, och vi har stor tilltro att hon kan ta Cellbes till nästa nivå och göra det till det mest relevanta och uppskattade modeföretaget i norden mot den mogna kvinnan. Som VD för Cellbes får Charlotte ett övergripande ansvar för att säkra och stärka tillväxten framåt.” säger Freddy Sobin, VD och koncernchef på Consortio Fashion Group AB (CFG) där Cellbes ingår.

”Det känns både roligt och spännande att ta klivet över till Cellbes och CFG! Cellbes är ett oerhört intressant bolag med en lång och stark historik och jag känner mig förväntansfull och inspirerad inför uppgiften att, tillsammans med mina nya kollegor, få ta bolaget in i en ny fas. Det faktum att detaljhandeln befinner sig i stor förändring med ökad digitalisering, ändrade strukturer och köpbeteenden gör utmaningen jätteintressant med fantastiska möjligheter att stärka Cellbes position som ett av de mest betydande modeföretagen för den mogna kvinnan.” säger Charlotte Nordén.

Cellbes har genom åren vuxit till ett betydande modeföretag som hyllas av sina kunder, i såväl Norden som i Baltikum och Östeuropa, genom att bibehålla sin unika position i
marknaden och genom sin stora kundkännedom. Cellbes hjälper kvinnor att hitta en modestil som passar sin kroppsform genom att lyssna, vägleda och inspirera. Målsättningen har varit att bli det mest kundanpassade varumärket i modebranschen för den mogna kvinnan, som oavsett modeintresse, kroppsform och ålder, vill göra ett aktivt val som passar den personliga stilen. Cellbes har fortsatt sitt långa katalogarv och katalogen är fortfarande en stor inspirationskälla för Cellbes kunder, men fler och fler kunder kommer idag via digitala och sociala kanaler och e-handeln är redan sedan några år tillbaka den största försäljningskanalen.