Bubbleroom satsar på ny kollektion i eget namn!

Målet med kollektionen är att visa upp och stärka Bubblerooms varumärke. Nyckelplaggen för hösten består av tighta klänningar med snörning, skinnkjolar, toppar med öppen rygg och toppar med cut-outs. Kollektionen är inspirerad av jetset-livet i Miami med ikoner som Kylie Jenner, Vanessa Hudgens och Kim Kardashian. Färgskalan för hösten går i svart, grått och nudefärger.

“Vi har valt att ta fram en kollektion under vårt eget varumärke för att förtydliga Bubblerooms egna och utmärkande stil. Vi skapar produkter och bygger vårt sortiment till den spontana tjejen som gillar att klä sig i feminina och trendiga plagg. Genom att skapa en kollektion i vårt eget namn, så förtydligar vi vårt DNA ytterligare och tydliggör Bubblerooms position på en marknad med hård konkurrens.” – Hannah Berne-Lehtola, Product Manager

Produkterna har redan tagits emot väldigt bra, både från Bubblerooms egna kunder och i butik, samt bland sociala infuencers.

Kollektionen släpptes online och i butik den 25 augusti. Höstkollektionen frontas av Josefine Forsberg.
Se hela kollektionen på Bubblerooms hemsida.