Cellbes har skrivit under Swedish Fashion Ethical Charter!

Cellbes har skrivit under Swedish Fashion Ethical Charter. Ett initiativ som Swedish Fashion Council och Association of Swedish Fashion Brands står bakom med syfte att skapa gemensamma riktlinjer för social hållbarhet i modebranschen såsom kroppsideal, mångfald och arbetsmiljöfrågor.

Policyn riktar sig till hela branschen; designer, varumärken, modellagenturer, castingagenter, reklamköpare, stylister, marknadsavdelningar, reklambyråer, fotografer, branschorganisationer och media.

“På Cellbes lägger vi redan i dag fokus på att inkluderar små och stora storlekar i vårt koncept samt att stå för positiva värderingar när det gäller kroppsideal, ålder och mångfald, så det känns väldigt naturligt att skriva på och vara en del av detta initiativ.” – Charlotte Nordén, VD, Cellbes

Ta gärna del av hela Swedish Fashion Ethical Charter här!