Bubbleroom

Bubbleroom startade 2005 som en webbshop för exklusiva märkeskläder. Sedan dess har bolaget växt till att ha ett betydligt större klädsortiment och idag finns även ett stort utbud av skor- samt beautyprodukter. År 2008 återlanserades Bubbleroom, då som en del av Consortio Fashion Group, vilket inledde resan mot att bli en bredare och mer interaktiv modesajt. Det nya Bubbleroom lanserades i slutet av 2008 och innefattade då en shop, community, bloggsida, bloggportal och en vintageavdelning. I april 2009 kom första numret av Bubbleroom Magazine ut som är en egen livsstilstidning. Maj 2010 lanserades Bubbleroom Water, ett eget mineralvatten, och under 2010-2011 expanderade företaget till övriga nordiska marknader.

Idag är Bubbleroom en av nordens största onlinebutiker som hanterar 1000-tals order varje dag. På företagets två kontor i Stockholm och Borås, jobbar totalt ca 60 personer för att göra kundens upplevelse så bra som möjligt.

Business to Business

Bubblerooms egendesignade produkter och varumärken ger många konkurrenskraftiga fördelar. Vi har eget lager i Sverige, expressleveranser i säsong, goda marginaler och fria storlekssorteringar på alla kompletterande ordrar.

Våra varumärken

chiara_forthi_logo_2015       Make Way      77thFLEA     Model Behaviour

Bubblerooms affärsidé är att ständigt ha ett varierande och brett utbud som alltid är aktuellt, med fokus på att kunna erbjuda de produkter som kunden vill ha för att känna sig riktigt snygg. Bubbleroom arbetar kontinuerligt med att göra sortimentet ännu bättre, men även för att göra webbutiken snyggare och mer lättnavigerad. Bubbleroom är bolaget som älskar när det händer saker, är orädda för förändringar och som alltid lyssnar på kundens idéer.