Cellbes

Cellbes startade 1954 och har genom åren vuxit till ett betydande modeföretag. 2007 förvärvades Cellbes av Consortio Invest AB. Under åren har resan gått ifrån att vara ett traditionellt postorderbolag till att bli ett modernt e-handelsbolag. En del av försäljningen genereras dock fortfarande av katalogmarknadsföring, vilken är en stor inspirationskälla för Cellbes kunder.

Cellbes vänder sig till kvinnor som uppskattar bra passform, härliga färger, mönster och komfort. Vi erbjuder egendesignade kläder och inkluderar storlekar från 36-64 i de flesta av våra plagg.
Utöver dam-mode erbjuder vi underkläder, nattplagg, bad-mode, sport-mode, skor och accessoarer samt även herrmode med ett brett storleksutbud. Hemtextil och heminredning ingår också i sortimentet.

Kunden i fokus

På Cellbes är vi måna om att våra kunder ska finna vackra feminina kläder som framhäver både stil och personlighet. Våra kollektioner skapas genom inspiration från trendresor, modevisningar, modereportage, internet samt med hjälp av kunders feedback. Vi tolkar trenderna och gör om dem till ett mode som fokuserar på och ska passa just vår kund.

Bredaste storleksutbudet på marknaden

Cellbes erbjuder kläder från storlek 34 upp till 64 på dam och S-8XL på herr i de flesta plagg.

Business to Business

Cellbes som varumärke finns också i ca 7o modebutiker runt om i Sverige. Med våra egendesignade produkter och eget lager i Sverige, kan vi erbjuda Business to Business kunder expressleveranser i säsong, goda marginaler och fria storlekssorteringar på alla kompletterande order.