Om CFG

Om oss

Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom distans- och e-handel i Norden, Baltikum, Ryssland samt Centrala och Östra Europa. Gruppen omsätter 1 miljard SEK och har ca 400 anställda. Vårt sortiment innehåller främst mode och konfektion, men även möbler, heminredning och hemtextilier, skönhetsprodukter, träningsartiklar samt elektronikprodukter. Gruppen är aktiv i totalt 13 marknader, med direktförsäljning i 9 av dessa och genom partners i övriga. Vi når våra kunder genom fyra bolag, Halens, CellbesBubbleroom och Discount24 och med ett tydligt kund respektive  e-handelsfokus.

Bubbleroom

Bubbleroom startade 2005 som en liten exklusiv webbshop för dyra märkeskläder. 2008 återlanserades Bubbleroom, då som en del av Consortio Fashion Group, vilket inledde resan mot att bli en bredare och mer interaktiv modesajt. Det nya Bubbleroom lanserades i slutet av 2008 och innefattade då en shop, community, bloggsida, bloggportal samt en vintageavdelning. I april 2009 kom första numret av Bubbleroom Magazine ut som är en egen livsstilstidning. Maj 2010 lanserades Bubbleroom Water, ett eget mineralvatten. Bolaget är idag en av Skandinaviens ledande renodlade onlinebutiker inom mode och hanterar 1000-tals order till nöjda kunder varje dag vilket gör att man arbetar intensivt med att göra sortimentet ännu bättre, sajten ännu mer lättnavigerad och tidningen ännu roligare. Bubbleroom har även flertalet fysiska butiker och satsar på att öppna fler de närmaste åren.
Läs mer om Bubbleroom

Cellbes

Cellbes startade 1954 av paret Bengt och Gunvor Hultgren i Borås. Historien om Cellbes är en historia om arbete, arbete och åter arbete. Lägg därtill näsa för affärer och kanske en smula tur, så har man en rätt bra bild av företaget och dess grundare. Vid starten hade man en enda artikel – japansk lakansväv. Den var smal, den krympte i tvätten, men den var outslitlig. Den sålde bra och lade grunden för ett av Sveriges ledande postorderföretag. År 2004 såldes Cellbes till Halens Postorder AB. Cellbes styrka idag är det unika egenutvecklade sortimentet och utbudet av många storlekar i samtliga sortimentskoncept. Cellbes utsågs 2012 till ett av Årets Superföretag av PAR och Veckans Affärer.
Läs mer om Cellbes

Halens

Halens startade redan 1952 av Hadar Halén i Borås. Från mitten av 60-talet låg det sedan i engelsk ägo fram till 2007 då det förvärvades av Consortio Invest AB. Halens har med sitt breda sortiment länge varit ett av de ledande postorderbolagen i Sverige och i Norden. År 2008 inledde man resan att gå från att vara ett traditionellt postorderbolag till att bli ett modernt e-handelsbolag, vilket bl.a. ledde till att man vann Internetworlds årliga Topp100 lista två år i rad (2010 & 2011) som både bästa e-handelssite och bästa site i Sverige. Sortimentet består idag främst av mode och kläder, men även möbler, heminredning och hemtextilier, skönhetsprodukter, träningsartiklar samt elektronikprodukter. Man utvecklar sitt eget modesortiment, under egna varumärken, och blandar detta med externa varumärken för att erbjuda sina kunder ett så relevant produkterbjudande som möjligt.
Läs mer om Halens

Discount24

Discount24 lanserades år 2012 som CFG:s fjärde varumärke mot kund, och är gruppens renodlade online outlet som ska möta ett rabattjagande kundsegment. Siten finns idag i sex marknader i Östra Europa under lokala domäner – Vypredaj24.sk, Slevy24.cz, Obnizka24.pl, Discount24.ee, och Discount24.lv – och stärker gruppens lokala närvaro än mer genom att knyta till sig ytterligare ett kundsegment.
Läs mer om Discount24

Våra marknader

Huvudmarknader
Partnermarknader