Om CFG

Om oss

Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom mode på nätet i Norden, Baltikum och Östeuropa. CFG satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 250 butiker över hela Norden. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och är totalt cirka 220 medarbetare inom koncernen, med huvudkontor i Borås. Vi har direktförsäljning via nätet i 9 länder, med kontor i fyra av dessa, och har dessutom ett sourcingkontor i Shanghai. Vidare säljer vi till flertalet andra länder internationellt, såväl direkt som genom partners. Vi når våra kunder genom våra två bolag Cellbes och Bubbleroom som är två starka och tydligt positionerade varumärken inom mode!

Här kan du läsa hållbarhetsredovisningen för Consortio Fashion Group AB.

2017 hållbarhetsredovisningen

2018 hållbarhetsredovisningen

Bubbleroom

Bubbleroom startade 2005 som en liten exklusiv webbshop för dyra märkeskläder. 2008 återlanserades Bubbleroom, då som en del av Consortio Fashion Group, vilket inledde resan mot att bli en bredare och mer interaktiv modesajt. Det nya Bubbleroom lanserades i slutet av 2008 och innefattade då en shop, community, bloggsida, bloggportal samt en vintageavdelning. I april 2009 kom första numret av Bubbleroom Magazine ut som är en egen livsstilstidning. Maj 2010 lanserades Bubbleroom Water, ett eget mineralvatten. Bolaget är idag en av Skandinaviens ledande renodlade onlinebutiker inom mode och hanterar 1000-tals order till nöjda kunder varje dag vilket gör att man arbetar intensivt med att göra sortimentet ännu bättre, sajten ännu mer lättnavigerad och tidningen ännu roligare. Bubbleroom har även flertalet fysiska butiker och satsar på att öppna fler de närmaste åren.
Läs mer om Bubbleroom

Cellbes

Cellbes startade 1954 av paret Bengt och Gunvor Hultgren i Borås. Historien om Cellbes är en historia om arbete, arbete och åter arbete. Lägg därtill näsa för affärer och kanske en smula tur, så har man en rätt bra bild av företaget och dess grundare. Vid starten hade man en enda artikel – japansk lakansväv. Den var smal, den krympte i tvätten, men den var outslitlig. Den sålde bra och lade grunden för ett av Sveriges ledande postorderföretag. År 2004 såldes Cellbes till Halens Postorder AB. Cellbes styrka idag är det unika egenutvecklade sortimentet och utbudet av många storlekar i samtliga sortimentskoncept. Cellbes utsågs 2012 till ett av Årets Superföretag av PAR och Veckans Affärer.
Läs mer om Cellbes

Halens

Halens startade redan 1952 av Hadar Halén i Borås. Från mitten av 60-talet låg det sedan i engelsk ägo fram till 2007 då det förvärvades av Consortio Invest AB. Halens har med sitt breda sortiment länge varit ett av de ledande postorderbolagen i Sverige och i Norden. År 2008 inledde man resan att gå från att vara ett traditionellt postorderbolag till att bli ett modernt e-handelsbolag, vilket bl.a. ledde till att man vann Internetworlds årliga Topp100 lista två år i rad (2010 & 2011) som både bästa e-handelssite och bästa site i Sverige. Under 2017 valde man att fasa ut Halens som nu istället fungerar som ett showroom för sina systersiter.
Läs mer om Halens