Våra medarbetare berättar

På Consortio Fashion Group arbetar vi inom många olika områden, bland annat inom marknad, IT, inköp, design, logistik, varuhantering, fotografering och ekonomi. För att få en bättre förståelse av en del av det som vi arbetar med hos oss kommer några av våra medarbetare berätta vad de gör och hur det är att arbeta hos oss på Consortio Fashion Group.

Victor Nordlund

Webbproducent

Vad innebär det att vara webbproducent?
Som webbproducent innebär det att man jobbar i ett team som ansvarar för att våra webshopar alltid är uppdaterade. Allt från omskyltningar till nya produkter som skall ha rätt text och bild. Utöver mitt vardagliga arbete sitter jag även med i en förvaltningsgrupp som ansvarar för vårat publiceringssystem, som vi använder för att hantera produktflödet till webb och katalog.

Vad är roligast med ditt jobb?
Främst är det såklart alla härliga arbetskamrater! Men det jag tycker är kul med arbetet är att det hela tiden är en ständig utveckling både för mig själv men även för företaget. Det är en stor organisation och för min egen del lär jag mig nya saker då man stöter på olika sorters händelser hela tiden som man får lära sig av.

Vad tycker du om att jobba inom Consortio Fashion Group?
Väldigt bra! Det är en bra stämning inom företaget och härliga arbetskamrater som gör att det är roligt att jobba här. Jag trivs verkligen riktigt bra och tycker att det är kul. Det känns riktigt bra att ha Consortio Fashion Group som arbetsgivare.

Mia Jussila Johansson

Sortimentschef Halens

Vad innebär det att vara sortimentschef?
Som sortimentschef har man ett övergripande ansvar för hela sortimentet. Jag jobbar främst med att säkerställa att vårt totala produkterbjudande är bra sammansatt och koordinerat både avseende plagg, priser och volym. Jag jobbar i nära samarbete med designer och har även ett nära samarbete med alla övriga delar av inköpsavdelningen samt marknadsavdelningen. Kunden är i fokus i allt vi gör och vi jobbar stenhårt med att erbjuda henne just det hon vill ha för stunden. I mitt arbete ingår dessutom en del resande. Dessa resor är trend-och inspirationsresor samt produktionsresor och då främst till Fjärran Östern.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det är ett kreativt och mycket variationsrikt arbete. Att få jobba nära produkten ända från skisstadiet fram tills vi möter kunden är väldigt inspirerande och roligt!

Vad tycker du om att jobba inom Consortio Fashion Group?
Jag trivs jättebra här på Consortio Fashion Group! Det är en trivsam arbetsplats med go´ anda och väldigt härliga kollegor.

Patrik Persson

Lagermedarbetare

Vad innebär det att vara lagermedarbetare?
Jag jobbar morgonpasset vilket innebär att man förbereder mycket inför de som kommer och jobbar på dagen. Bland annat fyller man på de varor som ska plockas till slutkund under dagen och förbereder det som ska skickas till våra andra lager. När man jobbar morgonpasset får man till stor del hjälpa till där det behövs, antingen på inleverans, plock, pack eller returer. Jobbet i sig är väldigt varierande och rörligt med många olika arbetsmoment och man jobbar med alla tre varumärkena Halens, Cellbes och Bubbleroom.

Vad är roligast med ditt jobb?
Utan tvekan mina jobbarkompisar! Sen är det ett roligt arbete då det är varierande.

Vad tycker du om att jobba inom Consortio Fashion Group?
Jag har jobbat länge på företaget och tycker det är väldigt roligt med den förändring som är och har blivit. Stämningen är bra och positiv, det är roligt att komma till jobbet. Consortio Fashion Group är ett bra företag med härliga och trevliga arbetskamrater vilket gör det mycket roligare. Dessutom finns det mycket aktiviteter att vara delaktig i utanför arbetet såsom innebandy, tennis, golf med mera.